Nässjö

Hemma igen, handlat och fixat inför kommande vecka, slått in de två första julklapparna idag ;) 

Igår var vi ute och käkade på Nami, jag Andreas, hans föräldrar, andreas syster o sambo och hans föräldrar. Det var väldigt gott .. 

Idag har vi haft sovmorgon, sen vart hos Wenny, sen var det dags att åka hemåt till Nässjö. 

Laddar om för veckan, kör igång måndagen med 7-21 gött eller? :p får se fram emot torsdag då drar jag till Varberg igen. 

Vart skönt att slippa snön i helgen iaf, men bara att stå ut med den här. 

Kan man få lite medgång nu framöver så skulke jag bli jätteglad.. 

Sov gott! 

I Varberg

Hej! 

Kom till Varberg i torsdags, stannade till på gekås på vägen vart lite små grejer jag behövde få handlat. På kvällen beställde vi thaimat, gött som tusan. Åkte förbi Wenny en snabbis och sa hej till kissen & henne. 

Inte gjort så mycket igår jobbade Andreas, jag tog en promenad till kvantum handlade lite mat till kvällen. Hade hasselbackspotatis lövbit och bea sås med sallad klar till han kom. Sen slängde jag ihop en banankaka med glasyr på :) sååå gott! 

Han är iväg och jobbar lite nu med, jag kunde följt med och hjälpt till att städa i butiken men har vart så mega förkyld sen o torsdags så tar det lugnt istället. 

Redan söndag imon, varför går helgerna så snabbt :/ men klart åker ju upp onsdag eller torsdag nästa vecka så går inte lång tid tills vi ses igen. 

Linnet är köpt i New York, lite små fränt

Flytt

Idag har vi flyttat till ny lokal med jobbet, vart igång sen 7. Helt slut! Frida och jag fick åka in och köpa lite möbler i jkpg. Är fett negativ till detta nya iaf. Ingen är
Positiv åt dehär. Det ska alltid ändras på saker även om det är bra som det är. 

Jag har lagat mat och duschat nu efter jobbet, blir att åka handla om
En stund tänkte jag. Hoppas man somnar gott ikväll. 

Igår var jag och Jennifer ute och åt, sen fikade vi och kikade lite på stan. 

Förövrigt är jag inte på topp just nu, höstdeppig kanske.. Sen är vissa saker i livet inte lätt. Men man måste ju ändå försöka tänka positivt. Människor kommer nog aldrig sluta svika. Bara inse att man kommer bli besviken 1000 ggr om på saker. 

Det finns en person som är väldigt viktig för mig, vill inte lämna dig en minut, jag vill att vi ska vara allt för varandra. Du är bäst 


Be happy