Jobb o jobb

Varannan vecka är de mindre gött med fredag och helg! Så bara att ladda upp
För jobbhelg nu! Dock känns det inte lika jobbigt då vi snart får flyga till värmen. 

Igår skulle jag vart ledig, tror ni det blev så? Nej självklart inte, inbeordrad på kvällen vart är alla arbetslösa?? Men men jag var dyr för kommunen igår ligger på 350kr i timmen när man är inbeordrad. Så nästa lön blir väl topp 10 h inb på natten plus igår :) men jag hade hellre vart ledig igår för det var min ända lediga dag så istället blev det jobb hela veckan... 

Idag ska jag jobba 13-21, har haft en sovis idag, tog en liten promenad nyss och svängde förbi affären. Lite luft skadar inte. 

Jag har haft grym träningsvärk efter veckan träning! Älskar att få träningsvärk då vet man att man slitit gott :) och nu ska jag bli tight igen, mina magrutor syns inte lika mycket längre så måste få tillbaka dem ;) 

Jag har ju skrivit innan att jag är super nöjd med Friskis här i Varberg, och det är jag fortfarande. Dock har jag lite svårt med att det är så mycket folk, men men jag få lära mig :p helst hade jag velat vara där helt själv, tänk vad skönt! 

Nehe ladda om
Batterierna för jobb snart! Dricker massa kaffe så jag kan bli
Människa. 

Saknar min fina fina Sandra, hon har det nog bra i Australien. Har sett lite fina bilder & vi har hörts av lite iaf! Min underbara bästa Sandra! ❤️ 

Ha en go helg! 


Semester nr1


Påminner mig själv om att det inte ät så långt kvar att jobba tills jag ich
Hjärtis får lite värme ;) 

Tjoho

Hellu tisdag! 

Idag har jag jobbat och vart på vårdcentralen, sen nu ikväll har jag kört ett pass på Friskis, testade på Cirkelgym idag var jobbigt och kämpigt :) 

Imon blir det Indoor Walking på morgonen sen jobb 13-21. Dagarna springer förbi. 

Precis ätit lite kvällsmat efter mitt träningspass och laddar om krafterna för ett köttigt indoor pass imon ;) 

Natti 

Igår hade jag lite fix i trädgården efter jobbet, klippte ner mina tomatplantor och får hoppas tomaterna kan bli röda inomhus :) sen hjälpte jag Liselotte att plocka äpplen, var helt underbart väder igår ju.