Träning

Bra start på dagen den lediga dagen💪🏼 körde axlar och mage idag! 
Efter sannas pass i måndags kan jag knappt sätta mig på toan!mohaha bra att köra med henne ibland 🙈🙈 

(null)

(null)

Långledigt

Jaja nu har man vart ledig fredag till idag, imorgon var det dags för jobb igen. Alltid skönt med lite rutiner, jag har ju lite svårt att gå upp i tid numera har jag märkt 🙈 jag ligger gärna och drar mig till 10 om inte mer! 

Idag har jag tvättat,tränat och lagat mat. Var på actic med Sanna, det blev rygg och ben/rumpa idag. 
Har lagat smörstekt torsk och ugnsrostad blomkål och potatis. Smakade ljuvligt efter ett svettigt gympass. 

(null)

Göteborg

Igår tog jag och svärföräldrarna tåget upp till Göteborg på förmiddagen. Lasse drog till mc mässan och jag och Liselott stack till stan för lite fika och shopping. Var en trevlig eftermiddag. Vi bodde på hotell Liseberg heden, drog dit lite innan och slappade för 17:30 var det dags att käka på Heaven23, blev den goda räkmackan.  Andreas jobbar på mc mässan torsdag till söndag så han stog där till 15 tiden igår. Efter god mat var det dags att bege sig till stora teatern, vi fick biljetter till Macken i julklapp av Andreas föräldrar. Var rolig och många skratt. 

Innan vi åkte hemåt idag käkade vi god hotellfrukost,det är verkligen gott! 
Andreas fick stanna kvar för två dagars jobb till. 
Idag har jag vart nere på stan en sväng, lämnade tillbaka två toppar från hm som hade kommit i brevlådan, kände inte att de passade riktigt behöll en fin blus iallafall. Så smidigt att man kan returnera i butiken. 

Nehe ikväll blir det slapp och en god öl för mig själv. Skönt ibland. 

Wenny fyllde 81år i torsdags - blev en stor bukett med blommor till henne från mig och Andreas. Blev även bjuden på mat där på kvällen med :) så snällt! Andreas var ju endå i Gbg så passsde bra!
(null) (null)
Lyxar till det med en glutenfri brownie i Gbg!
(null)