Nässjö


Fikade när vi kom hem till mamma & pappa! Sen drog vi till brossan & petra på kaffe och bus med Hampus. 

Vidare på en promenad ner till Er bil kika lite :) ikväll ha vi käkat tacos och druckigt gott! Andra brossan och Tesla kom förbi, han år helt tokig i traktorer som han säger "taktor" sweet unge! 

 

Mot Nässjö

Myskväll igår, dock slutade den tidigt för min del, somnade som en stock. Trött.se! Andreas hämtade god kinamat efter jobbet, nam nam! 

Vaknade av Andreas larm på telen, trodde jag skulle upp och jobba men kom genast på att jag är ledig:) vilken tur så trött som jag var i morse, han försökte dra upp mig i en timma typ;) 

Vi drog ut på en go löprunda på 1mil;) underbart, nu har vi käkat frukost. 

Dags att åka hem mot Nässjö :) vi ska hälsa på Brossan, Petra & lille Hampus i eftermiddag. Sen mat med mamma & pappa ikväll. 

Mys igår. Hurtig

Kan man bli mer pigg en när solen skiner? Så underbart. 

Stutsade upp klockan 7 idag på min sovmorgon, jag och Andreas drog en löprunda på 5 km innan han skulle jobba. När klockan ringde tänkte jag att jag kan ju ligga kvar, men jag tvingade mig upp för att springa, man blir så mycket piggare. 

När jag ändå var uppe så tidigt och kände mig pigg efter löpisen så drog jag ut på en härlig solig promenad:) så idag är min kropp belåten och jag känner mig  pigg. Tummarna upp! 

Igår tog jag en Pw till Årnäs, Andreas tjatade haha. Köpte as goda korvar, 1kg falukorv och 10 pack hamburgare! Så nu bör han vara nöjd... Man känner skillnad , så mycket godare kött och inte fabriksgjort. 

Blir jobb 14-21 idag, och 7-1530 imon sen drar man hem till Nässjö i helgen, ska bli så kul att träffa familjen. Inte träffat dem sen jul! 

Snygg! 


Kloka ord på jobbet 


Svettig o go efter löpis🏃

Puss på er!