Fredas känsla

Hej lediga fredag, du är välkommen! 
Har jobbat måndag till torsdag, har bara ledigt idag sen jobbar jag lördag till tisdag, så skönt på onsdag nästa vecka när man kan vara ledig. 

I veckan har det vart jobb och träning mest, har inte hänt så mycket. Man är ju ganska sliten efter kneget med.. 

Igår körde jag skivstång/indoorwalking har träningsvärk idag kan man säga, väldigt bra pass iallafall och styrkan behöver jag verkligen. Det är faktiskt skoj att träna med skivstång det gäller bara att lära sig så man gör rätt, mycket teknik i det. 

Idag väckte Andreas mig så Vi käka frulle på stan innan han åkte till jobbet. Sen tog jag en promenad hem. Ska träffa Ellinor och kika stan lite. Sen måste jag göra nytto grejer hemma typ
Tvätten och städa av. Ska njuta av denna underbara fredag. Svett Söndagsångest

Hejsan Söndagsångest! Helgerna går så jädrans fort när man är ledig. 

Min helg har vart super ändå. I fredags jobbade jag till 14 sen direkt efter jobbet hade jag tid för 40min massage på Grön skönhet, så stel man är alltså, ont gjorde det med, men efteråt känns de som de lättar i rygg och axlar. 

Stressade hem för att göra mig ordning för after Work med kollegor, Martina kom med hon slutade hos oss för några månader sen, var kul att träffa henne med. Vi satt och tjötade skit och hade riktigt trevligt, men fan vad dragen jag blev hahah! Brukar vara ganska lugn av mig men det var så trevligt så blev öl efter öl... Aja man lever en gång☺️
Lördagen segade jag mig på förmiddagen, gick sedan en promenix och handlade lite. Städade av hemma och tvättade lite som vanligt. 

Kvällen spenderade jag med mina gullisar, Ellinor och Sandra. Vi käkade indisk mat och drack lite gott. En trevlig kväll med gott sällskap och massa skratt! Sandra skulle jobba idag så var iaf en lugn lördag. 

Älskar söndagen när man kan ligga i sängen till kl 10 bara för det är skönt. Var ju så soligt och fint tills jag skulle ut, bara för jag skulle cykla handla började det typ snöa.. Varför alltid när jag går ut? Nu är det bara regn och blask, trevligt väder, eller hur? 
Nu ska jag hålla mig inne resten av dagen och vila upp mig för kommande vecka. Mums med ööööl .. 


Mina godingar. 


Haha dagens samhälle, telefoner!!;) 

Todilo, ha en bra söndag! För det ska jag ha. Andreas kommer hem sen efter en helg i Tibro med SM. Saknar honom här hemma. Tråk att läggs sig själv
Hela helgen. ❤️❤️Torsdag

Ligger här i soffan och myser efter en Jobbkväll, vi köpte lite Thai mat ikväll så bart gött. 

Veckan har bestått av träning, i måndags var det indoor75 passet, tisdagen var det Pw och övningar hemma och igår var det ett stenhårt pass på gymmet på morgonen. Jag kan knappt sitta på toaletten sånn go träningsvärk har jag i hela kroppen:) 

Imorgon jobbar jag till två sen direkt ner för massage, systemet o lite fix, sen blir det afterwork med lite jobbarkompisar. Blir nog trevligt!Mysig, hälsade på i tisdags:) 


Take me back!