Flytt

Hej!

Har lång ledigt tills tisdag kl12 känns härligt! Idag har min dag bestått av flytt. Jäklar vad grejer man har ändå. Min underbara syster har hjälpt mig hela dagen lång. Tusen tack! Hade aldrig fixat det själv.

På eftermiddagen fick jag hjälp av brossan och Pappa att hämta min nya soffa och körde även säng och allt. Tackar för eran hjälp med!

Jag är totalt slut!!men känner mig redan hemma i min lya, men det är mycket kvar att göra. Trivsam lägenhet iaf, gött med ett ungdomshus med känner ju nästan alla som bor i detta hyreshuset!

Längtar tills jag får upp lite gardiner och lite blommor och sånt småfix! :))

Blev inte att baby kom idag, han jobbade i Linköping men var tvungen att köra hem det han lastade! Synd för jag saaaknar honom så mycket. Hoppas jag slipper inbeodring på jobbet nästa helg så vi kan ses!

Nehe nu ska jag sova! Puss och godnatt!

Solig löprunda

Precis inne från en 7 km löprunda, det var lite klantigt att springa så tidigt, det var tokigt varmt. Men nu är det gjort, slog mitt personliga rekord idag med, kändes segt idag men ikke.. Var väl att det blåste lite. Var som ny duschad när jag kom in, totalt svett! Lööve it!

Jobbat och så idag, och sprungit, hinner inte så mycket när man jobbar hela dagen. Precis stretchat och ska la hoppa in i duschen.

Hyresvärden ringde idag och jag ska hämta nyckeln redan imon :) skulle fått den på fredag men hon kunde inte ses.

Dags för duschen! Puss

Jönköping

Åhå vilken härlig dag jag har haft! Började med lyx, sovmorgon älskar att kunna gå hemma på morgonen o bara vakna till i lugn och ro.

Sedan vid halv 12 drog syrran och jag in till Jönköping, hon köpte sig en ny telefon. Och sen tog vi ikea, jag handlade massa till lägenheten. Köpte de små grejerna, oså på söndag blir de åka in igen med mamma och pappa för att handla det stora, nya möbler :)) Vi avslutade med hamburgare, mums!

Sen vid 16 vare dags för lite jobb, gick smidigt idag. Skönt med nån sån kväll med. Nu ös regnar det ute, nästan lite små mysigt! Bara min kärlek som saknas i jämte här...

Efter nästan en& en halv mils löpning igår har jag verkligen träningsvärk! Så gött.

Imon blir jobb sen nån träning efter. Sov gott pusss natti!