Helgen

Fredagen var jag ledig, blev stan, träning och mysigt häng med kollegor & respektive, drog vidare till bodegan senare på kvällen.

Lördagen kom Brossan, Petra och Hampus. Tyvärr började det inte särskilt bra, Hampus började med att kräkas och ont i magen, nere vid havet fortsatte han så
Vi sket i att sätta oss på restaurang för lunch.. Vi fick planera om lite. Vi åkte och hämtade pizza istället och käkade på stranden.. Trevligt Alex å Anders var med också. Sen var vi kvar på stranden till kl 18 typ helt underbar Dag med sol o värme.

Tyvärr kräktes hampe sen med så vid 20 tiden nattade dem han, han har kräkts idag med så känns som man löper stor risk att få magsjuka nu i dagarna :/ hoppas hoppas inte det värsta jag vet! Han har kramat och pussat på mig så kan ju hoppas man har starkt immunförsvar.... Stackars älskade lilla hampe han var inte sig själv denna helgen när han inte mådde bra❤️❤️ men endå så charmig och go. Han gick in igår kväll och la sig jämte Andreas och sa att han tycker om
Honom.

Idag har vi vart med Alex och Anders och kollat ett område med nya hus i trönninge näs. Väldigt fint Oså men för mig känns det som
Jag vill bo närmre stan. Men nyttigt att kolla ..

Var och hälsade på Wenny en snabbis innan, sen åkte vi och handlade, Wenny var med också:) nu ikväll har vi kollat film och käkat tacos.

Så glad att sitta på crossen
Jag och bror
Bad killen
<3
leta snäckor var jättekul haha
Fredags träning
Svettigt
Bodegan, ja, Sanna och Bella
Kollegor o respektive
Sweet
Morgon mys

Träning

I måndags hade jag bokat indoor igår hade jag bokat power hour men har haft noll lust.. Vet inte vad det är med mig! Har avbokat båda för det har känns motigt! Jag känner mig lite down, livet är inte alltid perfekt.jag måste lära mig acceptera det.

Efter jobbet cykla jag ner och hängde med Ellie hos henne sen cykla vi till håsten, sen drog jag hem... Fick ett ryck och cyklade 40 min på spinningcykeln i källaren.. Benen gick som fan.. Orken och lusten bara kom ikväll. Nu känner jag redan att jag har samlat ihop energi och ork. Man mår så mycket bättre när man tränar:) så får klappa mig själv på axeln för ett strongt cykel pass idag. Jag lovar hela mitt linne är dygnsurt av svett!

Nu kommer snart Andreas från lite Cross åkning, så blir lire kvällsmat :)

Underbar dag

Det känns som man inte har så mycket att skriva om längre, man är mestadels på jobbet känns det som.

Jobbhelgen flöt på men stressigt och fullt upp, jag jobbade igår med så idag har jag njutit av ledig dag i detta underbara väder.

Sov tills jag vaknade idag, så gott att vakna utvilad. Vid halv 12 cyklade jag ner till stan, jag och Ellinor käkade buffé i gallerian. Älskar sushi.

I söndags var jag oc Andreas på bio efter jobbet. Jag var inte sugen på det alls me. Andreas ville så gärna så jag hakade på, negativ som jag var... Men så bra att vi gick, kanonbra film :) - tror den hette war dogs.

Igår efter jobbet tog jag en promenad till Wenny, hon fick komma hem från sjukan igår, så kul att se att hon mår sååå bra nu! Efter tog jag en liten promenix. Sen på kvällen åkte vi ner med trixie till Wenny igen.
Varje dag när jag kommit från jobbet har hon lagt sig på magen och myst, kändes nästan lite tomt utan henne idag. Hon har ju ändå vart hos oss i över En vecka.

Nehe, nu ska jag dra igång med maten, ska bli gott med lite torsk o kall sås ned potatis:)

Sanna är så duktigt på fläta
Pälsboll