Segis

Jobbet gick smidigt igår, sen direkt hem och svira om till fest :) Ewe och jag drog hem på förfest med Jimmy sörmander, jimmy josefsson, foppa och emil! Sen drog vi till hotellet, det är ju som det är:p 

Var lite efterfest hos mig, nattis som bor i samma hus som jag kom ner så det var rätt gött bara sitta o tjöta & dricka lite. Somnade väl halv 5, är rätt trött idag, inte van att vara ute och härja. 

Blir jobb 16-21 sen så snart en skön dusch fixa lite käk o vila. 

Puss 

Extra jobb

Hej sötingar! 

Vaknade i vanlig ordning tidigt, åt lite fil tilsammans med antibiotikan, imon är
Sista dagen med det. Skönt! Gick och la mig igen och läste lite:)

Nu har jag städat av min lägenhet och kör en maskin tvätt innan det var dags att jobba lite. Ska till norråsagården idag mycket längesen jag var där så ska bli skoj! 

Ikväll blir det lite fest & utgång:) hämta upp ewe direkt när jag slutar :) blir
Mysigt! 

Ha en kanon lördag! Kram 

Fredags mys

Hej! 

Fredag, åh alltid gött när man är ledig. Vaknade tidigt, men är ju expert på att somna om;) 

Sen gick jag upp gjorde lite god frulle. Sen vidare ner till stan med Ewe. Köpte ett par svarta jeans, åhå fy jag som inte fick handla :p men det behövdes ett par svarta jeans. Köpte present till henke & lilla pojken. 

Sen vidare hem efter ett par timmar, fixat här hemma idag, sen kört syrran nu ikväll och nu ligger jag raklång i soffan och kikar lite på idol.. 

Pratade en snabbis med Andreas innan, tråkigt när han är iväg... Lär ju bli så framöver med, mycket resa & jobb för hans del.. 3 veckor utan han i Januari, känns ju inte kul alls.. Men vad ska man göra när man är kär ? 

Imon ska jag iaf släppa allt omkring mig vid halv 9 efter jobbet och ha en riktigt kul fest & utekväll med bästa Ewe. Ser jag fram emot, dricka massa gott & träffa massa goa gamla vänner! Man är ju aldrig ute i nässjö längre. 

Snart lägga mig och läsa lite i den andra boken av 50nyanser. Börjar ju inte jobba förrens 14 imon har en del som ska göras innan. 

Drömma om mitt allt sen, Andreas<3 
Han får mig verkligen att orka, må bra & vara jag! 1 helt år och 4 underbara månader snart :) lovely!