Hard work

Har vart helt slut efter jul helgens jobb och  denna veckans jobb, så mycket på jobbet just nu, man har knappt energi kvar när man kommer hem. 


Har jobbet till 16 idag men jobbade över lite granna. Ikväll ska vi ut och äta på Johns place med Alex och Anders. Ska bli trevligt och mycket gott. 

Det är bara imon 7-16 sen är jag ledig över nyår. Ska bli så kul att fira den med Sister och hennes sambo i Klockeberg plus ett par till. Vi får se det är typ en mil mellan Nässjö o klockeberg så kanske åker och hälsar på mamma o pappa på söndagen om man är pigg nog. 


Haha så ful

Bio

Idag har jag varit ledig efter att ha jobbat julen, skönt med en sovmorgon och en mys frulle med Andreas i morse. 


Vi har vart på bio med Andresd familj idag sen efter åkte vi direkt till Wenny för julklappslek och god fika. Fick julklapps kuvert av Wenny med så go är hon. 

Igår jobbade jag 7-20 sen hade vi julklappar och mys med Andreas family på kvällen Alex & Anders var här med. Fick presentkort på Intersport, pengar, 3våningskakfat och en bra antibakteriell diskunderlägg. 

Snart dags att sova, jobbar tidigt imorgon. 


God jul

Haft en mysig morgon med mitt hjärta:) en härlig promenad och god jul frukost! 


Nu är man på jobbet 13-21, känns helt okey  ändå, synd bara att vi har magsjuka är ju mindre roligt! Men men hoppad man klarar sig denna gången. 

God jul på er alla där ute!