Kungsmässan

Blev en bra söndag idag iallafall, vi drog en sväng till kungis! Blev lite mat och kaffe och titta runt lite. Köpte Anastasia kitet på kicks. Vi båda kände att man bara hade legat i soffan hela lördagen så man ville hitta på något idag. 

Vilken kväll

Man får ju skylla sig själv idag för att man mått som en skit! Men det får väl vara värt det när man hade en så kul kväll igår. 


Vi träffades och käkade på Big Boys först sen drog vi hem till Sanna och drack och hade det gött. Vidare till Oscars hade en super kväll ute med Faktiskt brukar annars inte va så skoj ute. Jag tål absolut inte att hålla på och ta så många shots som jag gjorde så tack min lördag har vart helt förstörd haha! Vakande 8:30 och kände mig fortfarande onykter alltså... sen slocknade jag i soffan till 16 tror jag nästan den var. Men kom ju ioförsig hem vid 04:45 blev att vi drog hem till Sanna på lite efterfest så klockan gick. 

Har precis gjort en hemmagjord pizza var riktigt smarrigt. Nu ska jsg slappa vidare och kolla lite serie. 

Ha en bra lördag alla! 


Egengjord pizza
Party
Fina jobbarkompisar 😍

Gårdagen

Var ledig efter helgens jobb igår, skönt blev en lång Pw på en mil och lite tvätt och matlagning. 


Idag jobbar jag kväll så snart fixa iordning sig lite, sovit till tio idag, sen slappat framför gossip girl. 

Andreas och jag har kollat på en as spännande serie och igår såg vi sista avsnittet, secrets and lies heter den, rekommenderar den, tror den var från 2014 så inte jätteny men endå. 
Sant!
Skön långpromenad
I'm in Love - let it rain