:)

Haft en dag för det mesta i skuggan, fick lite för mycket sol igår och det visade 32 grader idag, skönt att mysa i skuggan då.

Har lite hemlängtan nu faktiskt 2 veckor är precis lagom. 2014 var vi ju tre veckor i Phuket men då reste vi runt mycket mer, väldigt kul att åka runt med.

Fin bild på havet☺️👍🏼

Pool/havet

Hej på er!
Dagen har vart riktigt varm, som alla andra dagar. Det är rätt skönt att man bara njuter sig genom dagarna, meningen med denna semestern är att vi ska bli utvilade, det går åt rätt håll känner mig riktigt fräsch!

Liten fördel att vara Premium Villa guest är att vi får äta frulle på ett annat ställe här på Mövenpick, så lugnt och skönt med havsutsikt. Där vi har ätit innan vi visste det är så himla stimmigt och mycket folk, så nu njuter man verkligen av sin frukost.

Vi var uppe tidigt idag, en lång sol dag vi körde förmiddagen och halva eftermiddagen vid poolen, beställde in lunch där så slapp man springa iväg. Senare på eftermiddagen var vi vid havet, underbart det var med en strandpromenad och bad efter, dock svalkar det knappt;) fast lite iaf....

Igår kväll var vi på ett trevligt ställe tror det heter 2chefs eller nåt sådant, mycket bra live musik och go stämning. Och god mat, första stället i Thailand där man kan se vad som är glutenfritt☝🏼️👍🏼

Får se vad det blir ikväll, vart en lång dag i solen och man är rätt mör. Solen är verkligen stark och jag har fått rejält med färg faktiskt :)

Love this and him!
Mitt lilla bad troll, det ärCoconut poolen för bara premium villa gäster så lite lugnare en den stora baren😇
No filter needs
Gårdagens kväll och trevligheter
Älskar dig, bästa jag träffat<3

Min kärlek till stranden & Havet

Igårkväll åt vi på ett kanon ställe, blev lite drinkar och Buckets sen super god förrätt, papadum bröd med dipp och lite annat. Huvudrätten åt Andreas en pizza och jag kyckling som serverades med rostade bananer och dipp:) mysig kväll med min man. Båda blev nog lite runda under fötterna efter allt vi köpte in 😂🍸👌🏼

Nu ska vi dra ut och käka något och njuta av kvällen :)

Trevlig kväll igår
Beachen idag
Bucket igår 👌🏼👌🏼👌🏼