Grym helg i Helsingborg

As bra helg men fy satan vilken värme, på fredagen när vi kom fram blev det lunch,öl och bubbel direkt. Vi checkade in på hotellet och drog till väla köpcenter och strosade runt var typ svalaste ställer på länge under den dagen. 

Kvälllen bestod av mat och lite alkohol, lugn och skön helg. Natten var dock hemsk o värmen, helt galet sov knappt någonting. 

Vaknade och käkade frulle på lördagen, sen drog vi till havet och badade, efter det var vi människor igen. Klockan gixk snabbt och det var dags att möta Sandra och hennes syster Linda för att Tura över till Helsingör. Även där var der god mat och trevligt sällskap. 

Kvällen var det dags för party, Sandra kände en kille som var från Helsingborg så blev en as kul förfest med massa olika människor, den roligaste utgången för mig på länge. Super alltså! Sån sjukt bra helg har vi haft.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Helsingborg i helgen

(null)

(null)

(null)

  • Ska bli så skönt att vara ledig i helgen fredag, lördag och söndag 🖐🏼 - jag,ellie,Anna,Nadia, Sandra och hennes syster ska ha en grym helg i Helsingborg 😍 behöver denna helgen mer en någonting just nu, har vart så sjukt tuffa dagar och ont att veta hur du mår kära syster, tacksam att jag har dig! Mått så dåligt när du är så fruktansvärt sjuk, ibland tar man livet för givet men fort kan det vända till livshotande saker!!! ❤️ 

..

Har haft mina föräldrar på besök i helgen, fredagen blev det hells burger sen en promenad vid fästningen och Lite musik, Lars Winnerbäck spelade i varberg. Sen tog vi en drink på grappa. 

Lördagen blev det frulle på mignon och liten kik på stan innan vi åkte till kullavikens glutenfria bageri, det ligger i Veddige, så bra var det och mycket gott glutenfritt. Vi gjorde ett litet besök på byaregården med och köpte några goda öl. Hoppas dem får tillstånd någon gång. 
På kvällen njöt vi av en magisk kväll på fästningsterassen med Andreas föräldrar och mina blev en lyckad kväll som vi avslutade hemma hos oss, Lasse fixade lite irish coffee till oss! 

Idag blev det frukost på gästis innan mins fina föräldrar åkte hemåt och jag fick dra till jobbet, var inbeordrad 13-21 finns ju aldrig folk att få in. Var snäll och ställde upp och goa extrapengar iallafall. 

Ska sova efter två trevliga och samtidigt två tuffa dagar med många tankar, jag tänker på dig syrran och det kommer bli bra! Kämpa på💕