Pics


Mys i soffan Helgen ja

Det kändes knappt som man hann att blinka så var denna helgen över. Den har väl vart bra iallafall.

Fredagen tog jag det väldigt lugnt, pysslade om mig själv och städade oxh fixade. 

Igår var de lördag ja, hm vaknade som vanligt mitt i natten, sen somnade jag om och vakande tidigt på morgonen, somnade om igen och vaknade vid 11, hatar att sova så länge, hela dagen försvinner. 

Aja duschade och drog och köpte fin bukett blommor till Wenny, hon Fyllde när
Vi var iväg, hon blev så glad .. Sådär stora oxh fina rosor! 
Fick fika och trixie-mys! Det räckte med att jag satte mig i soffan så skulle hon komma oxh lägga sig på Min mage.. Så mysig så.. 

Kvällen bestod av födelsefest för Ellinore, var trevligt, blev bara 4 öl för mig då jag skulle jobba 7 idag. Cyklade hem när de drog ut. Hade tänkt gå ut en sväng även att jag jobbade men är fan inte 18 längre ;) gött att komma
Hem ändå. Men roligt att gå dit en sväng :)

Efter jobbet idag tog jag det lugnt, sen tog Ellie och jag en promenad, var dock blåsigt vid strandpromenaden men gött med frisk luft. Svängde förbi hemmakväll och Ica för att handla lite. 

Nu ikväll ska jag bara vara, jobbar 7-20 imon Så behövs lite lugn ikväll. Har en ganska tuff vecka men bara att ladda om! 

Party-girls Cheers Mys trix 

Pw 


Hello Friday

Hi Friday! 

Idag är jag ledig, egentligen Min lediga helg men jag jobbar 7-13 på söndag. Så är ledig fredag och lördag iallafall. Andreas jobbar ju på mc-mässan i helgen så jag har lite egentid. 

Denna veckan har varit lite tuff, jetlag efter omställning i tid på 9h, vakant mitt i nätterna super pigg och somnat tidigt på eftermiddagen. Men den har gått bra iaf. Snart är jag back! 

Lediga fredagen började med en frulle tidigt på mignon med Andreas. Sen halv
11 hade jag tid för 40min massage på grön skönhet, var väldigt stel nu och det kändes om man säger så. Gick en snabb runda på stan, köpte lite öl Oså förbi kvantum för att handla lite kvällsmat. 

Sen har Elisabeth vart här och tjötat oxh fikat, längesen jag träffade henne så bar skoj. När hon fyllde år gav jag henne presentkort så vi ska käka frulle och bada på Havanna, så vi ska försöka få in det snart:-) 

Nu har jag öppnat en fredags öl, så mumsigt! Ska käka lite sen och bara chilla ikväll:) måla naglarna, färga brynen och pyssla om mig själv ikväll!

Hoppas alla där
Ute får en bra helg! 

Stadig frulle 


Take me back!