Jobbdags

Skönt med en sovmorgon, sen drog jag till gymmet och pumpade axlar och ben. Känns skönt i kroppen, trodde inte det skulle bli träning idag för min gräsliga träningsvärk men lite får man ju kämpa va:) 

Segt med jobbhelg men vips så är den över, brukar bara springa förbi. 

(null)
Trevlig helg på
Er alla ❤️

Unna sig

Köpte en parfym box till mig själv, juicy couture, så himla god! Viva la juicy! Längesen man hade det märket. Köpte nog min första i Miami 2012 när det var tjejresa. 

Igår jobbade jag kväll, så slängde in ett hårt gympass på morgonen, blev rygg & ben, ja tack det känns idag. Är ledig idag,innan jobbhelgen drar igång. Jag älskar att få träningen gjord på förmiddagen så
Körde ett förmiddagspass idag med, med fokus på bröst, biceps/triceps och lite mage skakade så mycket kämpade jag på idag! Så underbart när man faktiskt skakar/darrar det är mitt tecken på att jag får kontakt med musklerna och att man börjar bli trött såklart :) 

Det är väl så på sina lediga dagar att man vill få gjort mycket och städa och fixa, det enda jag fårt gjort idag är min träning, var behov Av att sova så har vaknat för en stund sedan, det kändes så skönt att få sova Lite. 
Skulle träffat Ellinor idag men hon kände sig inte pigg, det känns som sjukdomar börjar ta fart nu, Andreas känner sig med lite
Halvdan, hoppas inte han blir sjuk med, manlig förkylning alltså, det värsta som finns 🙈

Ikväll ska jag laga lax,
Vi behöver äta mer fisk känner jag, och gott är det ju med så får väl bli lite bättre på att göra det. Minst 2 ggr i veckan säger dem ju... 

(null)Jobb

Jobbat 7-16 idag, inte min helg egentligen, men tog det ändå! 
Har bokat första nätterna i Miami nu, blev Hilton hotell. Åh inte så långt kvar till våran resa drar igång. 

Efter jag jobbat idag åkte vi och sa hej till Wenny:) satt en stund och pratade! Kissen la sig på mig, så gosig idag så! 

Igår hade vi kräftor, så gott var det. Myskväll med hjärtis. 
(null)