Pics från helgen

Skriv inläggstext 

Läskigt goda smaker
Mysigt hotell- Vikinghotel
Slappis

Toppen Helg

Hade skrivit ett långt inlägg om Ellinors och min helg i Helsingborg, men så ska det självklart störda ut. 


Orkar inte med detta nu, men kortfattat så har vi haft en grymt bra helg. Fredagen kom vi till hotellet och tog lite gott i baren och tilltugg sen en burgare på kvällen och lite till god dricka:) känslan av att sova på hotell är ju helt underbar, bara njuta och unna sig det man vill! 

Lördagen bestod av väla shoppingcentrum, hittade lite grann, blev några tröjor,kimono i satin, smink och lite sånt. Kvällen hade vi bokat bord på Drottninggatan35, en finare resturang med smårätter, drack lite gott bubbel och vin/öl när vi kom sen köpte vi två rätter var,åt Japansk bifftaco,en fiskrätt och créme brule till efterätt. Senare gick vi ut till nån pub som inte var särskilt kul, fick tips om ett ställe som hette Kol, de skulle ha goda drinkar där så där hamnade vi sen. Men vi var rätt lugna så vi skulle slippa vara bakis idag. 

Idag var det sovmorgon och sen en god frulle för andra morgonen. Blev att strosa på stan en sväng idag innan vi gick till tåget vid 14 tiden åkte vi hemåt igen.haft en Super duper helg med Goa Ellinor, vi har verkligen unnat oss, man behöver detta ibland. 

Andreas hämtade upp mig hos ellie när vi kom till Varberg igen sen åkte vi och storhandlade på Hajen så veckans handling är klar. Denna veckan har vi linas Matkasse igen, vi har haft lite uppehåll på den ett tag.  


Tårta

Firade Lasse häromdagen med, Wenny på besök på Håstensgatan och tårta och lite gott :)