Vilsen

Denna dagen har sprungit förbi, lägenheten blev godkänd och allt. Så lämnat nycklarna i dag känns riktigt skönt, nu är det inte bakom min rygg ich tynger..

Annars jobbat 14-20:30, jag och
Jonna delade en kebab efter jag hade jobbat. Jag har tandvärk, drog ut en tand förra veckan, glömt att det kändes såhär. 

Jävligt tunga beslut idag alltså, mått skit hela veckan och idag vaknade jag vid halv åtta med en fet klump i magen!! Har tackat nej till sommarjobbet i Varberg iallafall, kändes rätt ändå. Jag har en fast heltid här rätt vågat att ta 8 veckors sommarjobb och säga upp sig. 

Det kommer fler chanser i livet och just för tillfället känner jag mig inte särskilt välmående. Vad ska och vill man göra med livet? Bra fråga det där. 

Just för tillfället vet jag vad jag vill iallafall, SOVA! 

Natti! 

Gott med glass i solen! Jonna och jag drog till Lekeryd! Yummi! Back home

Åh herre vilken dag det var igår, flyttade hem till päronen igår, Ewe var så snäll och hjälpte mig. Vi körde jättemycket så på eftermiddagen hjälpte pappa & brossan att köra det stora. 

Blandade känslor att bo hemma igen men det är ju bara ett tag iaf. 

Idag ska mamma och jag flyttstäda, sådär jättekul, eller inte. 

Fint väder idag, soleb skiner som bara den :) 
Jobb natt

I helgen som var befann jag mig i Varberg, lite jobb intervju oxh grejer. Bjöd Andreas & Lasse på tacogratäng på fredagkvällen då de hade jobbat och slitit! 

Annars var det en ganska så lugn helg, lördagen var vi ute och sprang och så var det crossåkning för Andreas del. Kvällen blev det gladiatorerna, var en som andreas visste som var med så var sköj att kolla. 

Annars så blev jag inbeodrad på jobbet på min lediga söndag, 17-21 tur det ger pengar iaf. Aldrig skoj. 

Sen igår var det rörigt på jobbet, Maria skulle tatt natten men ringde sig sjuk vid 18 tiden. Jag hade redan jobbat 7-14 plus 17-20 men åkte på inbeodring på natten, 21-07:15. Idag är jag sliten, sov bara från typ halv9-13. 

Det är så mycket som sker nu, så har packat lite till här idag, kollade även skattebeskedet idag härligt att få tillbaka 15tusen. 

Sen denna veckan flyttar jag hem preliminärt till mamma & pappa ett tag. Blir att flyttstäda min lägenhet hela helgen. Blää vad tråkigt! 

Riktigt skitväder det blev nu då, regnit och blåsigt. 

Nehe lugn slapp kväll så man blir lite människa igen. Avin på jobbet gjorde en så fin fläta på mig:)