Finaste Zita

Jag har vart väldigt känslig, deppig, dåligt självförtroende i ett tag nu .. Jag har varit orkeslös och igen energi. Men det har smygit sig tillbaka lite i denna veckan, vart lite gladare och sådär. 

Men idag fick jag hemska besked om min älskade Zita. Min syster hittade en knöl på hennes hals förra veckan, vi kände att vi ville avvakta, men den växte och blev bara större .. Så idag hade hjärtat en tid på djursjukhuset! 

Det var ett stort tumör på 4*5 cm.. Det är alltså ganska stort .. Normalt är att man hittar kanske på 1 cm! Zita åkte med hem iaf, men vi vet inte om hon lever 4 veckor eller 2 månader eller nånting alls! Jag är så ledsen:( hon är bara 5,5 år med! Jag blev helt svett på jobbet och mina kinder var helt blöta av gråt.

Det känns som det är någonting hela tiden som dyker på en, ena stunden ska andreas flytta till GBG jahja käftsmäll kändes det som, sen ska man stå inför beslut som jag nu efter ångrar,
Man är nojig för framtiden, ska man säga upp sig , får man ngt jobb i varberg , söker allt typ! Ja oroliga tider helt enkelt.. Jag är iaf utan lägenhet snart med så ngt bör ju hända. 

Precis dammsugat av här, för imorgon kommer min saknade & älskade pojk! Blir tacos på kvällen & mys till 100%! :)) 

Livet är inte alltid så lätt men man måste ändå kämpa på! :) 

Älskade zita


Finaste! 

 
Effektiva jag

Tjoo!

Idag har jag sagt upp lin lägenhet, lättnad efter! Så nu får vi se vart livet tar mig! Spännande! 

Har vart riktigt flitig här idag, vart och handlat på morgonen, stått och gjort matlådor, har massa nu! Blev en paj och korvstroganoff. Alltid lika skönt att bara ta en låda på morgonen när man ska te jobbet. 

Håller även på att tvätta, gött när man hinner med massa innan jobbet, går på 16 idag! 

Idag ska jag ju till mitt nya ställe med, kommer sakna 07:an ! 

I lördags ringde Jonna och frågade om jag kunde åkt till Linköping, men jobbade på söndan. Så det bästa var att hon lånade bil och kom till nässjö :) saknar dem flickorna otroligt! Vi köpte mat och godis & kikade serie, började kolla Californiacation eller hur det stavas;) 

Ge mig en resa till värmen omgående, snö och blåst fy tusan! 

Hade! Paj ! Yummmi!After Work

Vart ledig idag, min lediga helg men blir lite jobb på söndag.

Blev after work idag med syrran, anna och louice från jobbet :) trevligt! Vidare för kväll med Ewe, Jimmy och Jimmy! Var hos Jimmy s och drack lite bara.. Kock som man är slängde vi ihop ris och kyckling. För min del har det vart riktigt lugnt, 2 breezer på mezza sen 2 glas vin! Blev en as dålig film som vi glodde på i slutet! ewe skötte ju underhållningen ;) fyllo! 

Ledig imon med försöka få lite nytta gjort :) inte sova bort halva dagen! 

Pratade precis med Andreas de var också ute och drack lite ikväll :) usch 5 veckorsen vi sågs snart.. Saknar ihjäl mig! 

På måndag ska det ske något iaf;) längtar tills jag fått det gjort! 

Ligger helt klarvaken här och är pigg! Men vid halv 3 på natten finns inget att göra ju! 


 
Natti natti! Kisses