Utbildning

Oj vilken dag, full rulle! Jobbade 7-11 sen dags för utbildning 12-17, vad tog dagen vägen? 

Direkt efter utbildningen drog jag ner till H&M behövde en jacka till NYC ;) - blev sååå glad hittade en sådan som ja precis ville ha :)) 

Det bästa idag: provade jackan den kostade 400! Men den var lite spräckt men de va lixom 2 stygn men sen var den lite fel sydd i armen... Den ens sa att ah vi sänker 100 kr! Ja sa att ja skulle tänka lite .. Kmr tillbaka och det är en annan i kassan, hon bara ne men du får den för 150kr hahaha trodde hon skämtade med mig ;) så ja en jacka som det inte ens syns på för 150kr känns rätt bra !! 

pappa har hjälpt mig att sätta på vinterdäck känns skönt:) 

Dricker en god cider & äter peppakaka! Vi fick as god mat på träcentrum idag dör utbildningen var, glutenmat till mig o allt.. God kladdkaka till efterrätt med :)

Hade!Hundvakt

Vaknade idag och kände mig helt slut, sovit som en gris hela natten. Blev frukost, ner till stan en sväng med syrran. 

Efter blev det direkt hem till mamma, fick raggmunk & bacon, åh hur gott var inte det :) blev lite fika med som jag köpte med mig. Tack älskade mamma för goda maten! 

Ringde Jennifer så jsg hämtade upp henne direkt, vi åkte och köpte fika, åkte hem till mig och hade en mysig eftermiddag.. 

Vart sånt snack om denna storm, men visst nu blåser det riktigt mycket. Är hundvakt tills imorgon, coccos & jag blåste nästan bort nu när vi var ute. 

Har haft en intensiv dag, städat lite nu ikväll, har tvättat 3 maskiner och gjort knäckebröd. Hur goda som helst. 

Jag går och lägger mig med gott samvete nu. 

Natti! 


Gymmet

Tjoo! 

Sitter här och börjar tänka på NYC, resfebern kommer snart att komma. Jag är spänd, lär se mycket kul där. Varför blir jag alltid så nervös när jag ska resa?;) 

Sitter och fular mig lite vid datan & en kopp kaffe, sjunger med till avicii "addicted to you" hihi! Känner mig konsigt nog rätt pigg idag.. Har ju vart ledig. 

Mamma och jag puschade varandra till gymmet idag, det var inte igår jag var där.. Lär kännas imon, men det är ju det som är gött efter träning. 

Jobbar helg igen, usch 35h i helgen piuh! Är som vanligt otaggad, men sen är söndagen kl 21 där lika fort. 

Efter gymmet gjorde jag en nyttig smoothie & mackor o sådär. Får nog läsa lite ikväll om jag ska kunna sova idag. Fattar inte, men jag blir så sjukt pigg och får as mycket energi när ja tränar, positivt när det gör ngt mer en att bli staaaark ;) 

Mamma, fokuserad eller? 


Nyttigheter! 

Ciao!