Inlines

Tjoohi!

Vart på getterön idag :) cyklade dit en stund! Sen blev det köpt ett par inlines, riktigt nice, vi var ute o åkte innan! Mååånga årsen jag åkte, riktigt sköjj!

Grillat med Andreas familj nu ikväll, sen drog vi ner till stan, Håkan Hellström spelade i Varberg idag.

Igår jobbade Andreas en snabbis i Tylösand, sen drog vi pick nick på stranden ich vidare till Falkenberg för chokladfabriken, köpte praliner & god svensk cider:)

Helt slut, sömn, ja tack! ;)

Stranden

Haft ännu en grym dag, idag blev det kåsa, sola , bada, slappa och läsa. Sen cyklade vi vidare och köpte grymt gott kött minns inte va det stället hette!

Blev lite grillat, sen har Andreas hjärtat vart så grym och bakat biskvier idag, har precis fått kaffe och fika nere hos hans föräldrar, alla var tokiga kollade på fotboll. Synd Sverige ...

Innan fotbollen var vi ute på en fin promenad, var ute över 1,5 h! Var förbi Wenny & trixie och hälsade på, var så envis kissen när hon var tvungen att gå in .. Hon vägrade ;) men tillslut så.

Se vad dagen bjuder på imorgon. Har iaf underbara dagar här, jag vill inte åka hem, love Varberg !

Nu slapp i soffan!

Getterön

Underbara dagar!

Igår var vi ute och cyklade, bland annat till läjet och köpte glass. Sen la vi oss vid apelviken solade och läste lite.

När vi kom hem drog vi en löprunda på ca 9km :) riktigt gött!

Idag blev det morgonlöp sprang förbi kustbageriet! Sen cyklade vi till Getterön, riktigt skönt. Andreas badade men jag är för mycket badkruka. Känns att solen har tatt idag..

När vi kom hem blev det grillat , mumma! Nu kollar vi på wallander! Trött som bara den..

Natti kiss