Day off!

Idag har solen vågat sig fram igen, underbart! Ett till plus är att jag vart ledig idag, galet skönt! Vaknade tidigt, åkte ner till gymmet på förmiddagen, körde hårt pass, fasen vilken energi jag hade idag!! Göttmos!

Slängde ihop lite chokladbollar innan, alltid gott med något till kaffet. Har inte hunnit med och baka på ett tag. Lite små störande att massören på sporthallen vart fullbokad flera veckor framåt, jag som verkligen behövde en tid snabbt! Frågan är vart man ska gå i stället? måååste få ordning på all smärta i min nacke:/ jag är inte en person som brukar klaga på ont och inte brukar jag ha det heller men fasen vad jobbigt detta är i nacken!

Räknar ner lite nu, 3 ynka dagar kvar tills Andreas kommer, att man kan sakna någon såhär mycket :) blir en fullspäckad helg iaf! Middag med family på fredag kväll, jkpg på lördag, blir kanske a6 en sväng innan hockeyn kanske, sen ut och äta på kvällen i Jönköping! :) mys mys!

Ska nog läsa lite, men tkr boken är rätt tråkig så känns aldrig som jag blir färdig med den!

Kiss!

Strålande dag

vilken underbar dag vi har haft idag, man får så mycket energi när solen lyser och det smällter lite! Drog mig ner till gymmet på förmiddagen, skönt att träna när det inte är för mycket folk! Sen har jag tvättat och gått hemma tills kl slog 4 och det var dags för jobb! Smidigt att bara ha kvällen ibland! 
 
Har fått hemsk huvudvärk ikväll, mått lite illa o allmänt konstig känner jag mig! Usch ligger här på sängen och mitt huvud sprängs snart! Får krypa ner och sova snart! väntar på att Andreas ska ringa, sen ska jag sova. Woho 4 dagar kvar sen kommer babe till mig! Längtar tokigt mycket nu! 
 
Hade! 
 
 

Helgen..

I fredags var jag ledig, det var riktigt skönt. Stack ner på stan och träffade Jennifer, vi tog en fika och gick runt lite. När man inte hinner ses så ofta har man alltid en del att prata om när man väl ses. Hade en lugn fredags kväll med pizza med sis och Mamma & pappa. La mig tidigt så man skulle orka jobba. 
 
I lördags var det jobb 7-15:30, sen hem och fixa sig redo för lite inflyttningsfest hos Nattis. Det var en rolig kväll speciellt kul att träffa en del tjejer man inte sett av på länge. Vi taggade igång på utgång, men jag hoppade över det sen och stannade kvar istället. Jag och Jimmy drog upp till statoil efter och tog sällskap hem, skönt att slippa gå själv. Det var riktigt svinkalllt på natten där asså, kände inte mina ben efter den långa rundan ända upp till statoil o tillbaka. Men det var en kul kväll att träffa lite roligt folk.. 
 
Igår hade jag sovmorgon, blir alltid sådär trött efter jag varit ute. Tog det lugnt, brossan och petra var o käkade här. Sen var det dags för jobb 16-21, kvällen bara sprang iväg. Idag jobbar jag bara kvällen igen, ska fixa här hemma lite som vanligt, får se vad dagen bjuder på mer. 
 
 
jag, Nathalie, Emma och Emelie!;) 
 
Ha en bra dag !