Sweet

Åhå, min jobbhelg är över, tusan vad skönt! Har som sagt inte gjort så mycket mer i helgen! När man kommer hem 21 är man rätt trött.

Fick en uppiggande bild på jobbet, finaste hjärtat! Hur söt lixom? :)

Imorgon är jag ledig, skönt som bara den. Har inga särskilda planer, skönt!

Natti!

Lördag

Har vart hur seg som helst idag, kollade på klockan ett antal gånger igår och jag kunde verkligen inte sova.. Irriterande, när man verkligen behöver sömnen! Den var ju efter kl 2 i natt när jag somnade, sen ringde klockan tidigt med!

Hade tänkt sova & vila lite på min delade tur, men möttes av att mormor var på besök, så då ville man ju inte lägga sig! Inte allt för ofta vi ses! Min mormor är en fantastisk människa, betyder otroligt mycket.

Har krupit ner under täcket, hoppas på att somna snabbt idag, jobb 7-21 imon. Sen är helgen gjord redan, sen en jobb helg till, efter där får jag träffa Baby igen.

Hoppas ni har en bra lördag. Natti!Grillning

Ledig idag med har vilat & bara haft det gött hemma, några varv med dammsugarn och lite små fix, annars inte mycket gjort ;) men antar att man måste ha några såna dagar med då man bara är..

Blev lite uttråkad framåt eftermiddagen, men blev att träffa Jennifer & Niklas, åkte handlade lite mat, sen drog vi ut till stensjön och grillade. Vad gott det är alltså. Blev lite små kyligt nu på kvällen.

Ligger i sängen, ska försöka bli lite trött i ögonen så man kan somna och vara "pigg" på jobbet imorgon.

Snackat med Andreas med, gött att stugan är bokad och klar! Kommer nog bli en rolig vecka :) skönt att komma iväg lite med. Har aldrig vart i Dalarna, så det blir spännande.

Så roligt när vi var och handlade innan så fanns det cola med namn på, haha Andreas är ju för goo, han trodde jag hade gjort om det eller nåt hahaha!

Dags att soova! Natti!